Thursday, April 7, 2011

~Langkawi 1- 3 APRIL 11~


Second Day : Idaman Suri

Ok.. ini satu lagi tempat shopping untuk kami. Kami pergi masa second day kat Langkawi after habis taklimat. Memang hari pertama kat sana mmg kami dah plan nak pegi la kan kat idaman suri ni. Sekalinya, bila semua dah pergi, mak aihhh.. sampai tak tahu nak beli apa. Mac

am-macam jenis pinggang mangkuk, periuk belanga ada disetiap penjuru.. WAHHHH!!!!. Macam nak beli seme yg berkenan. Tu nasib beringat yang kita bukan naik kereta datang ke Langkawi ni. Kalau tak, rasa mau gak di hangkut 1 bangunan tuh. hahhahahahhaha. Huhuhuhu..kiteorg pwgi langkawi nek bas jek. Pastu amik Feri... adaka patut? hehehhehehe...

Okeh.. apa yang ada kat idaman suri ni?

Macam-macam jugak. Rasa macam lebih kurang je la kat HIG. Cuma kat sini ada yang latest collection la bak kata promoter tu. and bila dia tengok price kat Langkawi nih, memang murah. So, apa lagi… masing-masing beli tu.. (aku ngn wani jek). Pastu periuk semua harga not bad la.. tofel?

ntah apa ke nama dia saya tak tau, tapi kawan saya si Hafiz tau, dia c

kp pun murah.

Untuk set pinggan mangkuk, saya suka sangat la dengan yang jenisbulat...Berkenan jugak si CORRELE corak sakura... 1 set RM499 + gift. PK punye pk, x jadi amik set pinggan mangkuk..huhuhu... last2...si CORNINGWARE, corak Sakura + gift 6 pieces jugak aku bawak pulang ke PUTRAJAYA. Price..Not Bad.. RM259 + gift Pyrex 3 set.... Biru untuk idaman suri, hijau untuk HIG.....ƗƗɐƗƗɐƗƗɐƗƗɐƗƗɐƗƗɐ "̮

+ Free GIFT Yg COmEy

Kesimpulannyee yang 2 tempat tu memang femes punyer tempat untuk orang

membeli belah nih. :)


luv,

asBiey


6 comments:

3i said...

WEH.. NOK KIRING gok segale male set tu.. bila lagi nak p?..

biey said...

dah pegi dah...ni hasil tangkapan kat sanee... :D

biey said...

nanti nak g lagi... tangkap VISION ko pulop sbijik..hahahaha

zuliyana mmd said...

biey..sebijik yg saya punya..huhuhu

zuliyana mmd said...

biey..sakura sebijik cm sy punya..huhuhu

biey said...

yeke zuee...cantikkannn???... hehehehehe